NOS EK Voetbal , Duitsland - Spanje eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Duitsland - Spanje eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Duitsland - Spanje eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending De wedstrijd Duitsland - Spanje is bij het herenvoetbal natuurlijk een topaffiche, maar ook de damesploegen van beide landen kunnen er wat van. Dit duel op het EK vrouwenvoetbal is vanavond vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3. RecordkampioenDuitsland is de recordhouder van het EK vrouwenvoetbal. Van de voorgaande twaalf edities wisten de Duitsers het toernooi maar liefst acht keer te winnen. Vijf jaar geleden doorbraken de Oranjeleeuwinnen de Duitse suprematie, maar onze oosterburen zijn ook nu weer goed begonnen aan het toernooi. De eerste wedstrijd werd met maar liefst 4-0 gewonnen van topland Denemarken. Ruime overwinningDaarmee gaan de Duitse voetbaldames aan kop in Groep B, maar het verschil met Spanje is klein. De Spanjaarden boekten namelijk ook een ruime overwinning: Finland werd met 4-1 verslagen, hoewel de Finnen al in de eerste minuut op een 0-1 voorsprong kwamen. Het duel tussen Duitsland en Spanje, in het Brentford Community Stadium, zal dus spannend worden. :[broadcast:videos](ids:"469719,469008" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

De wedstrijd Duitsland - Spanje is bij het herenvoetbal natuurlijk een topaffiche, maar ook de damesploegen van beide landen kunnen er wat van. Dit duel op het EK vrouwenvoetbal is vanavond vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3.

Recordkampioen
Duitsland is de recordhouder van het EK vrouwenvoetbal. Van de voorgaande twaalf edities wisten de Duitsers het toernooi maar liefst acht keer te winnen. Vijf jaar geleden doorbraken de Oranjeleeuwinnen de Duitse suprematie, maar onze oosterburen zijn ook nu weer goed begonnen aan het toernooi. De eerste wedstrijd werd met maar liefst 4-0 gewonnen van topland Denemarken.

Ruime overwinning
Daarmee gaan de Duitse voetbaldames aan kop in Groep B, maar het verschil met Spanje is klein. De Spanjaarden boekten namelijk ook een ruime overwinning: Finland werd met 4-1 verslagen, hoewel de Finnen al in de eerste minuut op een 0-1 voorsprong kwamen. Het duel tussen Duitsland en Spanje, in het Brentford Community Stadium, zal dus spannend worden.

:[broadcast:videos](ids:"469719,469008" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's