Zien: Diederik Jekel legt het stikstofprobleem uit met legosteentjes bij Renze

Zien: Diederik Jekel legt het stikstofprobleem uit met legosteentjes bij Renze

Dinsdag 12 juli 2022 om 08:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Diederik Jekel</em> legt het stikstofprobleem uit met legosteentjes bij <em>Renze</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Veel Nederlanders zullen het gevoel hebben dat ze de bomen door het stikstof-bos niet meer zien. Gelukkig heeft de redactie van Renze Diederik Jekel gemaakt om het probleem zichtbaar te maken. De vraag is alleen: hoe moet dat gebeuren? Want stikstofdeeltjes zijn zó klein dat ze met het blote oog nauwelijks te zien zijn. Daar had Jekel een oplossing voor gevonden: legosteentjes. Hij legt onder meer uit welke 'varianten' van stikstof er in de lucht zitten en hoe die ontstaan. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Diederik Jekel legt het stikstofprobleem uit met legosteentjes bij Renze

Veel Nederlanders zullen het gevoel hebben dat ze de bomen door het stikstof-bos niet meer zien. Gelukkig heeft de redactie van Renze Diederik Jekel gemaakt om het probleem zichtbaar te maken. De vraag is alleen: hoe moet dat gebeuren? Want stikstofdeeltjes zijn zó klein dat ze met het blote oog nauwelijks te zien zijn. Daar had Jekel een oplossing voor gevonden: legosteentjes. Hij legt onder meer uit welke 'varianten' van stikstof er in de lucht zitten en hoe die ontstaan.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's