Ernst Daniël Smid moet heftige hersenoperatie ondergaan: "Heel zeldzaam"

Ernst Daniël Smid moet heftige hersenoperatie ondergaan: "Heel zeldzaam"

Bariton en televisiepresentator Ernst Daniël Smid moet deze week een heftige operatie ondergaan tegen Parkinson. Het is een operatie die het trillen en andere zaken tegen moet gaan.

<em>Ernst Daniël Smid</em> moet heftige hersenoperatie ondergaan: &quot;Heel zeldzaam&quot; Bariton en televisiepresentator Ernst Daniël Smid moet deze week een heftige operatie ondergaan tegen Parkinson. Het is een operatie die het trillen en andere zaken tegen moet gaan. ZeldzaamVolgens de desk van Shownieuws zijn de effecten pas later zichtbaar: "Het is een vrij zeldzame operatie, en toevallig zijn ze er in Nijmegen heel erg goed in." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Rob de Nijs & Ernst Daniël Smid - De muziek gaat altijd door Bekijk deze video » Zien: Ernst Daniël Smid probeert dochter Coosje in Op1 'hardhandig' stil te krijgen Bekijk deze video » Jet de Nijs over ziekte Rob: 'Parkinson is dief van ons leven geworden' (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zeldzaam
Volgens de desk van Shownieuws zijn de effecten pas later zichtbaar: "Het is een vrij zeldzame operatie, en toevallig zijn ze er in Nijmegen heel erg goed in."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV