Bekijk de hoogtepunten: etappe 10 Tour de France

Bekijk de hoogtepunten: etappe 10 Tour de France

We zijn aangekomen bij de 10e etappe van de Tour de France. Een etappe waarin de Deen Magnus Cort met een centimeter verschil de tiende etappe van de Tour de France won. De Deen van EF Education-EasyPost mocht al eerder de bollentrui dragen tijdens de Tour.

Bekijk de hoogtepunten van de tiende etappe hieronder. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Bekijk de hoogtepunten: etappe 10 <em>Tour de France</em> We zijn aangekomen bij de 10e etappe van de Tour de France. Een etappe waarin de Deen Magnus Cort met een centimeter verschil de tiende etappe van de Tour de France won. De Deen van EF Education-EasyPost mocht al eerder de bollentrui dragen tijdens de Tour. Bekijk de hoogtepunten van de tiende etappe hieronder. Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022. Bekijk ook Live stream Tour de France etappe 11 (Albertville - Col du Granon) Bekijk deze video » Tour de France: Tiende etappe geneutraliseerd door protest op weg (video) Bekijk deze video » Zien: Magnus Cort wint tiende etappe, centimetertje voor Schultz Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bekijk de hoogtepunten: etappe 10 Tour de FranceActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV