B&B Vol liefde: Simone valt meteen voor Martijn, "ik vind hem echt heel erg leuk!"

B&B Vol liefde: Simone valt meteen voor Martijn, "ik vind hem echt heel erg leuk!"

Donderdag 14 juli 2022 om 09:02

Simone verhuisde al eens voor de liefde naar Hawaï, maar besloot ook te schrijven toen ze de oproep van Martijn in B&B Vol liefde zag. Daarvoor heeft ze zo'n 34 uur moeten reizen, maar nu is ze dan toch in Portugal gearriveerd. Liefde op het eerste gezicht gaat misschien wat te ver, maar Simone noemt haar eerste indruk van Martijn "fantastisch". "Ik vind hem echt heel erg leuk! Gezellig, spontaan. Een warm gevoel." Een vliegende start dus, maar zal dat ook zo blijven?

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Simone valt meteen voor Martijn, &quot;ik vind hem echt heel erg leuk!&quot; Simone verhuisde al eens voor de liefde naar Hawaï, maar besloot ook te schrijven toen ze de oproep van Martijn in B&B Vol liefde zag. Daarvoor heeft ze zo'n 34 uur moeten reizen, maar nu is ze dan toch in Portugal gearriveerd. Liefde op het eerste gezicht gaat misschien wat te ver, maar Simone noemt haar eerste indruk van Martijn "fantastisch". "Ik vind hem echt heel erg leuk! Gezellig, spontaan. Een warm gevoel." Een vliegende start dus, maar zal dat ook zo blijven? Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol liefde: Simone valt meteen voor Martijn, "ik vind hem echt heel erg leuk!"

Actuele video's

Meer actuele video's