Zien: plan van Ahmed Aboutaleb om drugscriminelen te bestrijden afgeschoten in Op1

Zien: plan van Ahmed Aboutaleb om drugscriminelen te bestrijden afgeschoten in Op1

Vrijdag 15 juli 2022 om 08:40

Ahmed Aboutaleb mag dan wel een aantal jaren burgemeester van Rotterdam zijn, van de bestrijding van drugscriminaliteit in de haven heeft hij blijkbaar weinig kaas gegeten. Hij stelt voor om alle fruitcontainers te controleren op drugs, maar dat plan wordt meteen afgeschoten door de échte experts.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: plan van <em>Ahmed Aboutaleb</em> om drugscriminelen te bestrijden afgeschoten in <em>Op1</em> Ahmed Aboutaleb mag dan wel een aantal jaren burgemeester van Rotterdam zijn, van de bestrijding van drugscriminaliteit in de haven heeft hij blijkbaar weinig kaas gegeten. Hij stelt voor om alle fruitcontainers te controleren op drugs, maar dat plan wordt meteen afgeschoten door de échte experts. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Niet haalbaarVolgens Jan Kamp, de directeur van Douane Rotterdam, is het plan van Aboutaleb op dit moment niet haalbaar en niet wenselijk. Hij stelt ook dat minder dan de helft van drugs wordt gevonden in fruitcontainers en dat de drugs, mochten alle fruitcontainers wél gecontroleerd worden, gewoon in andere containers wordt geplaatst. Aboutaleb sputtert nog wat tegen door te stellen dat hij al heel wat jaartjes meeloopt en echt wel weet waar hij over praat, maar vervolgens twijfelt ook John Verschelden (adviseur van de Kramer Group) of zijn plannen realistisch zijn. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: plan van Ahmed Aboutaleb om drugscriminelen te bestrijden afgeschoten in Op1

Niet haalbaar
Volgens Jan Kamp, de directeur van Douane Rotterdam, is het plan van Aboutaleb op dit moment niet haalbaar en niet wenselijk. Hij stelt ook dat minder dan de helft van drugs wordt gevonden in fruitcontainers en dat de drugs, mochten alle fruitcontainers wél gecontroleerd worden, gewoon in andere containers wordt geplaatst. Aboutaleb sputtert nog wat tegen door te stellen dat hij al heel wat jaartjes meeloopt en echt wel weet waar hij over praat, maar vervolgens twijfelt ook John Verschelden (adviseur van de Kramer Group) of zijn plannen realistisch zijn.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's