Gordon zet Louis Vuitton-piano te koop voor 25.000 euro (Shownieuws)

Gordon zet Louis Vuitton-piano te koop voor 25.000 euro (Shownieuws)

Vrijdag 15 juli 2022 om 10:47

Gordon heeft zijn piano te koop gezet, zo is te zien in Shownieuws. De presentator vraagt het ‘vriendenprijsje’ 25.000 euro voor de piano, maar dan krijg je wel wat. Je hoeft zelf geen piano te kunnen spelen want het instrument heeft een computerprogramma waardoor het zelf muziek maakt. Daarbij ziet het er ook heel bijzonder uit, helemaal in stijl van Louis Vuitton.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Gordon zet Louis Vuitton-piano te koop voor 25.000 euro (<em>Shownieuws</em>) Gordon heeft zijn piano te koop gezet, zo is te zien in Shownieuws. De presentator vraagt het ‘vriendenprijsje’ 25.000 euro voor de piano, maar dan krijg je wel wat. Je hoeft zelf geen piano te kunnen spelen want het instrument heeft een computerprogramma waardoor het zelf muziek maakt. Daarbij ziet het er ook heel bijzonder uit, helemaal in stijl van Louis Vuitton. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard gemist? Gordon gooit het roer om: 'Geen drank en drugs meer' (video) Bekijk deze video » Video: Rolex-dieven hebben het gemunt op John de Bever en partner Kees Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's