Zien: prinsessen en koningin Máxima lenen kleding en sieraden van elkaar

Zien: prinsessen en koningin Máxima lenen kleding en sieraden van elkaar

Zondag 17 juli 2022 om 12:33

Koningin Máxima wordt gezien als een stijlicoon, en haar dochters maken dan ook graag gebruik van haar kledingkast. In RTL Boulevard is te zien dat prinses Amalia en haar zussen Alexia en Ariane kleding van elkaar en Máxima lenen, bovendien was Amalia ook al te zien met de huwelijkstiara van haar moeder.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: prinsessen en koningin <em>Máxima</em> lenen kleding en sieraden van elkaar Koningin Máxima wordt gezien als een stijlicoon, en haar dochters maken dan ook graag gebruik van haar kledingkast. In RTL Boulevard is te zien dat prinses Amalia en haar zussen Alexia en Ariane kleding van elkaar en Máxima lenen, bovendien was Amalia ook al te zien met de huwelijkstiara van haar moeder. Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard gemist? Aan de poort van Huis ten Bosch: 'Feest Amalia wordt groots' Bekijk deze video » Video: Dit staat Amalia te wachten als ze in Amsterdam gaat studeren Bekijk deze video »
Royals :
Zien: prinsessen en koningin Máxima lenen kleding en sieraden van elkaar

Actuele video's

Meer actuele video's