Live stream Tour de France etappe 15 (Rodez – Carcassonne)

Live stream Tour de France etappe 15 (Rodez – Carcassonne)

Kijk zondag 17 juni vanaf 13.50 uur LIVE naar Tour de France etappe 15 via de livestream hierboven.

De etappe die finisht in Carcassone is er eentje die bekend staat als een etappe voor de aanvallers. Met twee klimmetjes van de derde categorie is het voor de klimmers misschien allemaal wat extreem...

Lees verder onder het routeprofiel.

Bron: letour.fr

De vijftiende etappe van de Tour de France 2022 is zondag 17 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online via bovenstaande livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 15 (<em>Rodez – Carcassonne</em>) Kijk zondag 17 juni vanaf 13.50 uur LIVE naar Tour de France etappe 15 via de livestream hierboven. De etappe die finisht in Carcassone is er eentje die bekend staat als een etappe voor de aanvallers. Met twee klimmetjes van de derde categorie is het voor de klimmers misschien allemaal wat extreem... Lees verder onder het routeprofiel. Bron: letour.fr De vijftiende etappe van de Tour de France 2022 is zondag 17 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online via bovenstaande livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.
Live :
Live stream Tour de France etappe 15 (Rodez – Carcassonne)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV