Erica niet tevreden over kasteel in Chateau Meiland: ‘Het is gewoon plodderig’

Erica niet tevreden over kasteel in Chateau Meiland: ‘Het is gewoon plodderig’

Maandag 18 juli 2022 om 17:15

Vanavond kun je kijken naar een herhaling van de realityserie Chateau Meiland. Erica vertelt Martien wat er allemaal mis is in het Franse kasteel. “Het is allemaal gewoon plodderig”, aldus Erica. “Plodderig, dat is misschien wel een Gronings woord, net als gobbelen. Ik weet het niet, maar het is gewoon plodderig.”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Erica niet tevreden over kasteel in <em>Chateau Meiland</em>: ‘Het is gewoon plodderig’ Vanavond kun je kijken naar een herhaling van de realityserie Chateau Meiland. Erica vertelt Martien wat er allemaal mis is in het Franse kasteel. “Het is allemaal gewoon plodderig”, aldus Erica. “Plodderig, dat is misschien wel een Gronings woord, net als gobbelen. Ik weet het niet, maar het is gewoon plodderig.” Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Meilandjes in Humberto over nieuw seizoen Chateau Meiland: 'We beleven genoeg' Bekijk deze video » Video: Martien en Erica geëmotioneerd door beelden Oma Renkema uit Chateau Meiland Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's