Samenvatting Nederland - Argentinië (finale WK hockey)

Samenvatting Nederland - Argentinië (finale WK hockey)

Samenvatting <em>Nederland - Argentinië</em> (finale WK hockey) De Nederlandse hockeydames hebben de finale van het WK hockey gewonnen. Ze waren met 3-1 te sterk voor de dames uit Argentinië. De openingsfase van de finale was moeilijk voor de Oranje dames, maar daarna kwam de ploeg eigenlijk nauwelijks in de problemen. Verschoor maakte de eerste goal, waarna Frédérique Matla en Felice Albers ook scoorde. Gorzelany deed nog iets terug. Bekijk de samenvatting van de finale Nederland - Argentinië hierboven. Bekijk ook Samenvatting Duitsland - Nederland (WK hockey) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Australië (WK hockey) Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Nederland - Argentinië (finale WK hockey)
Maandag 18 juli 2022 om 18:01

De Nederlandse hockeydames hebben de finale van het WK hockey gewonnen. Ze waren met 3-1 te sterk voor de dames uit Argentinië.

De openingsfase van de finale was moeilijk voor de Oranje dames, maar daarna kwam de ploeg eigenlijk nauwelijks in de problemen. Verschoor maakte de eerste goal, waarna Frédérique Matla en Felice Albers ook scoorde. Gorzelany deed nog iets terug.

Bekijk de samenvatting van de finale Nederland - Argentinië hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's