Op1 gemist? Hubert Bruls over asielcrisis: "Schande voor ons land"

Op1 gemist? Hubert Bruls over asielcrisis: "Schande voor ons land"

Maandag 18 juli 2022 om 23:01

Hubert Bruls is in de uitzending van Op1 maandag absoluut niet te spreken over hoe het op dit moment in Ter Apel gaat. De voorzitter van de Veiligheidsraad kan niet wachten tot hij weer met staatssecretaris Van der Burg aan tafel kan.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Hubert Bruls over asielcrisis: &quot;Schande voor ons land&quot; Hubert Bruls is in de uitzending van Op1 maandag absoluut niet te spreken over hoe het op dit moment in Ter Apel gaat. De voorzitter van de Veiligheidsraad kan niet wachten tot hij weer met staatssecretaris Van der Burg aan tafel kan. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. "Schande"Volgens Van der Burg is de situatie "onhoudbaar", maar Bruls gaat verder: "Ik heb altijd gedacht dat wat we in Frankrijk hebben gezien, dat gaan we in Nederland nooit zien. Ik vind het echt een schande voor ons land." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hubert Bruls over asielcrisis: "Schande voor ons land"

"Schande"
Volgens Van der Burg is de situatie "onhoudbaar", maar Bruls gaat verder: "Ik heb altijd gedacht dat wat we in Frankrijk hebben gezien, dat gaan we in Nederland nooit zien. Ik vind het echt een schande voor ons land."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's