Op1: Willem Groeneveld wil met aanvallers praten, maar krijgt waarschuwing van Hubert Bruls

Op1: Willem Groeneveld wil met aanvallers praten, maar krijgt waarschuwing van Hubert Bruls

Dinsdag 19 juli 2022 om 08:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Willem Groeneveld wil met aanvallers praten, maar krijgt waarschuwing van <em>Hubert Bruls</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De Groningse journalist Willem Groeneveld, actief voor het lokale nieuwsplatform Sikkom, kreeg vorig jaar een brandbom in zijn huis gegooid. De twee daders zijn inmiddels veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf en TBS wegens poging tot moord. Er ligt wel een verzoek om met ze in gesprek te gaan, vooral omdat Groeneveld wil horen wat ze te vertellen hebben en omdat hij het belangrijk vindt om het gesprek te blijven voeren. Hubert Bruls, die als burgemeester van Nijmegen en voorzitter van de veiligheidsregio's ook veel te maken krijgt met bedreigingen, waarschuwt hem. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Willem Groeneveld wil met aanvallers praten, maar krijgt waarschuwing van Hubert Bruls

De Groningse journalist Willem Groeneveld, actief voor het lokale nieuwsplatform Sikkom, kreeg vorig jaar een brandbom in zijn huis gegooid. De twee daders zijn inmiddels veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf en TBS wegens poging tot moord. Er ligt wel een verzoek om met ze in gesprek te gaan, vooral omdat Groeneveld wil horen wat ze te vertellen hebben en omdat hij het belangrijk vindt om het gesprek te blijven voeren. Hubert Bruls, die als burgemeester van Nijmegen en voorzitter van de veiligheidsregio's ook veel te maken krijgt met bedreigingen, waarschuwt hem.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's