Renze Klamer sneert naar BNNVARA: "Nog nooit door overheid gebeld om te zeggen wat ik moet doen"

Renze Klamer sneert naar BNNVARA: "Nog nooit door overheid gebeld om te zeggen wat ik moet doen"

Dinsdag 19 juli 2022 om 09:16

Aan tafel bij Renze wordt gesproken over Russische talkshows, en hoe dicht die soms tegen het Kremlin aan zitten om de standpunten van de overheid te verwoorden. Geert-Jan Hahn: "Je moet je voorstellen dat jij dan wekelijks contact zou hebben met de minister." Renze haakt gretig in: "Er zijn mensen die denken dat dat gebeurt, maar ik kan je verzekeren dat nog nooit iemand van de overheid mij heeft gebeld om te zeggen wat ik moet doen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze Klamer</em> sneert naar BNNVARA: &quot;Nog nooit door overheid gebeld om te zeggen wat ik moet doen&quot; Aan tafel bij Renze wordt gesproken over Russische talkshows, en hoe dicht die soms tegen het Kremlin aan zitten om de standpunten van de overheid te verwoorden. Geert-Jan Hahn: "Je moet je voorstellen dat jij dan wekelijks contact zou hebben met de minister." Renze haakt gretig in: "Er zijn mensen die denken dat dat gebeurt, maar ik kan je verzekeren dat nog nooit iemand van de overheid mij heeft gebeld om te zeggen wat ik moet doen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De VooravondHet lijkt een sneer naar zijn voormalige werkgever BNNVARA - als onderdeel van de publieke omroep natuurlijk gesteund door geld van de overheid - die plotseling de talkshow De Vooravond schrapte omdat de inhoud "urgenter" moest zijn. Hahn lijkt het eerst niet te beseffen, maar de andere tafelgasten kunnen een lach niet onderdrukken. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze Klamer sneert naar BNNVARA: "Nog nooit door overheid gebeld om te zeggen wat ik moet doen"

De Vooravond
Het lijkt een sneer naar zijn voormalige werkgever BNNVARA - als onderdeel van de publieke omroep natuurlijk gesteund door geld van de overheid - die plotseling de talkshow De Vooravond schrapte omdat de inhoud "urgenter" moest zijn. Hahn lijkt het eerst niet te beseffen, maar de andere tafelgasten kunnen een lach niet onderdrukken.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's