Ten minste houdbaar tot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ten minste houdbaar tot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ten minste houdbaar tot gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van de tragikomische serie Ten minste houdbaar tot te zien op NPO 1. In deze serie maakten we kennis met Anna en Paul, die gezamenlijk een soort midlifecrisis doormaken. Komt het allemaal nog goed met ze? VijftigAnna wordt vijftig en wil vooral geen poespas. Paul belooft het klein te houden, maar heeft stiekem heel andere plannen. Ondertussen koopt Anna halsoverkop een tweedehands camper als ze gedurende de testrit schade rijdt. Meteen een goede reden om met haar moeder een paar dagen op pad te gaan. Slecht nieuwsEenmaal op pad met haar moeder blijkt die slecht nieuws te hebben voor Anna. Als Anna op haar feest aankomt, staat haar niet alleen een Sarahpop te wachten. Dit inschattingsfoutje zou Paul nog wel eens duur kunnen komen te staan. Hoe loopt dit af?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Donderdag 21 juli 2022 om 21:59

Vanavond is de laatste aflevering van de tragikomische serie Ten minste houdbaar tot te zien op NPO 1. In deze serie maakten we kennis met Anna en Paul, die gezamenlijk een soort midlifecrisis doormaken. Komt het allemaal nog goed met ze?

Vijftig
Anna wordt vijftig en wil vooral geen poespas. Paul belooft het klein te houden, maar heeft stiekem heel andere plannen. Ondertussen koopt Anna halsoverkop een tweedehands camper als ze gedurende de testrit schade rijdt. Meteen een goede reden om met haar moeder een paar dagen op pad te gaan.

Slecht nieuws
Eenmaal op pad met haar moeder blijkt die slecht nieuws te hebben voor Anna. Als Anna op haar feest aankomt, staat haar niet alleen een Sarahpop te wachten. Dit inschattingsfoutje zou Paul nog wel eens duur kunnen komen te staan. Hoe loopt dit af?

Actuele video's

Meer actuele video's