Shownieuws: Josje Huisman ontwerpt hoedje voor Belgische prinses

Shownieuws: Josje Huisman ontwerpt hoedje voor Belgische prinses

Donderdag 21 juli 2022 om 21:36

21 juli, een nationale feestdag in België, heeft dit jaar een Nederlands tintje: Josje Huisman, voormalig K3 zangeres mocht het hoedje voor prinses Delphine van het Belgische Koningshuis ontwerpen. Zij is de buitenechtelijke dochter van de vader van de huidige Belgische koning Filip, koning Albert en is qua status het jongste lid van de Koninklijke familie.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: <em>Josje Huisman</em> ontwerpt hoedje voor Belgische prinses 21 juli, een nationale feestdag in België, heeft dit jaar een Nederlands tintje: Josje Huisman, voormalig K3 zangeres mocht het hoedje voor prinses Delphine van het Belgische Koningshuis ontwerpen. Zij is de buitenechtelijke dochter van de vader van de huidige Belgische koning Filip, koning Albert en is qua status het jongste lid van de Koninklijke familie. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's