Op1 gemist? Jelle van der Leij tovert weiland om tot natuurparadijs

Op1 gemist? Jelle van der Leij tovert weiland om tot natuurparadijs

Vrijdag 22 juli 2022 om 23:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Jelle van der Leij</em> tovert weiland om tot natuurparadijs Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In zes weken tijd een saai weiland omtoveren tot een natuurparadijs, natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij deed het. Het gebied zat binnen een half jaar al vol met 300 nieuwe soorten vogels, insecten en reptielen, een teken van hoop in deze barre stikstoftijden. Bij Op1 vertelt Jelle van der Leij over zijn aanpak. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jelle van der Leij tovert weiland om tot natuurparadijs

In zes weken tijd een saai weiland omtoveren tot een natuurparadijs, natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij deed het. Het gebied zat binnen een half jaar al vol met 300 nieuwe soorten vogels, insecten en reptielen, een teken van hoop in deze barre stikstoftijden. Bij Op1 vertelt Jelle van der Leij over zijn aanpak.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's