Fatima Moreira kritisch op Oranje Leeuwinnen: "Poppetjes niet op de juiste plaats"

Fatima Moreira kritisch op Oranje Leeuwinnen: "Poppetjes niet op de juiste plaats"

Ze hebben hard gebruld, maar helaas: het EK zit erop voor onze Oranjedames. De ploeg van bondscoach Mark Parsons werd in de verlening met 1-0 verslagen door favoriet Frankrijk. Fatima Moreira de Melo laat in RTL Boulevard haar licht over de wedstrijd schijnen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Fatima Moreira</em> kritisch op <em>Oranje Leeuwinnen</em>: &quot;Poppetjes niet op de juiste plaats&quot; Ze hebben hard gebruld, maar helaas: het EK zit erop voor onze Oranjedames. De ploeg van bondscoach Mark Parsons werd in de verlening met 1-0 verslagen door favoriet Frankrijk. Fatima Moreira de Melo laat in RTL Boulevard haar licht over de wedstrijd schijnen. Tekst gaat verder onder de video. Fatima analyseert"Nederland heeft geloof ik één keer op doel geschoten in totaal, de Fransen bleven maar kans na kans krijgen", aldus Fatima Moreira de Melo. Volgens de sportdeskundige stonden veel poppetjes niet op de juiste plaats bij Oranje. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Fatima Moreira kritisch op Oranje Leeuwinnen: "Poppetjes niet op de juiste plaats"

Fatima analyseert
"Nederland heeft geloof ik één keer op doel geschoten in totaal, de Fransen bleven maar kans na kans krijgen", aldus Fatima Moreira de Melo. Volgens de sportdeskundige stonden veel poppetjes niet op de juiste plaats bij Oranje.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV