Let's Talk About Sex: ‘Elke 2 minuten wordt in Brazilië een vrouw verkracht’

Let's Talk About Sex: ‘Elke 2 minuten wordt in Brazilië een vrouw verkracht’

Maandag 25 juli 2022 om 12:40

In de docuserie Let's Talk About Sex doet Lieve Blancquaert een schokkende ontdekking. Een meisje vertelt dat in Brazilië elke 2 minuten een vrouw wordt verkracht. “Het gebeurt vaak en overal, dus we moeten heel voorzichtig zijn”, vertelt een van de vrouwen. Ze voelen zich dan ook niet veilig op straat. “Het is moeilijk om mooi te willen zijn en de kleren te dragen die je wilt en tegelijkertijd die angst te moeten koesteren.”

Bekijk de beelden van Let's Talk About Sex hieronder.

Let's Talk About Sex is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Let's Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv.

<em>Let's Talk About Sex</em>: ‘Elke 2 minuten wordt in Brazilië een vrouw verkracht’ In de docuserie Let's Talk About Sex doet Lieve Blancquaert een schokkende ontdekking. Een meisje vertelt dat in Brazilië elke 2 minuten een vrouw wordt verkracht. “Het gebeurt vaak en overal, dus we moeten heel voorzichtig zijn”, vertelt een van de vrouwen. Ze voelen zich dan ook niet veilig op straat. “Het is moeilijk om mooi te willen zijn en de kleren te dragen die je wilt en tegelijkertijd die angst te moeten koesteren.” Bekijk de beelden van Let's Talk About Sex hieronder. Let's Talk About Sex is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Let's Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv. Let's Talk About Sex: Japanners trouwen met zichzelf op ‘solotrouwdag’ Bekijk deze video » Let's Talk About Sex: Japanse dame heeft 56 criteria in zoektocht naar man Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's