Op1: 'Goed dat Femke Halsema opkomt voor vrouwen in Amsterdamsch Studenten Corps'

Op1: 'Goed dat Femke Halsema opkomt voor vrouwen in Amsterdamsch Studenten Corps'

Dinsdag 26 juli 2022 om 23:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: 'Goed dat Femke Halsema opkomt voor vrouwen in <em>Amsterdamsch Studenten Corps</em>' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een grote groep vrouwelijke leden is helemaal klaar met het seksisme binnen het Amsterdams studentencorps. Ook het corps zelf laat onderzoek doen naar de vrouwonvriendelijke toespraken tijdens de viering van het lustrum. Femke Halsema overweegt door het vrouwonvriendelijke gedrag binnen het corps de exploitatievergunning van de sociëteit in te trekken. Volgens Nienke ’s Gravemade is het goed en belanrijk dat Halsema opkomt voor de vrouwen binnen het corps. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: 'Goed dat Femke Halsema opkomt voor vrouwen in Amsterdamsch Studenten Corps'

Een grote groep vrouwelijke leden is helemaal klaar met het seksisme binnen het Amsterdams studentencorps. Ook het corps zelf laat onderzoek doen naar de vrouwonvriendelijke toespraken tijdens de viering van het lustrum. Femke Halsema overweegt door het vrouwonvriendelijke gedrag binnen het corps de exploitatievergunning van de sociëteit in te trekken. Volgens Nienke ’s Gravemade is het goed en belanrijk dat Halsema opkomt voor de vrouwen binnen het corps.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's