NOS EK Voetbal , Engeland - Duitsland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Engeland - Duitsland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Engeland - Duitsland (finale EK voetbal)

NOS EK Voetbal , Engeland - Duitsland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing om 17.25 uur, live registratie begint om 18.00 uur. Het EK voetbal voor vrouwen loopt tegen zijn einde en dan hebben we natuurlijk de finale om het toernooi af te sluiten. De Engelse vrouwen van Sarina Wiegman nemen het op tegen Duitsland. Ook online bij een livestream via Gids.tv. Coming homeNet als vorig jaar op het EK voetbal voor mannen hopen vele Engelse voetbalsupporters ook in het vrouwentoernooi op een "homecoming". Het lijkt er op dat dit onder leiding van de Nederlandse coach Sarina Wiegman dit jaar ook echt kan gebeuren. Op papier is het elftal van Wiegman de betere. In de praktijk moet dat nu gaan blijken. PoppDe Duitse dames wonnen in de halve finale op knappe wijze van titelfavoriet Frankrijk met 2-1. De underdog van deze finale verloor overigens nog geen wedstrijd op dit toernooi en heeft spits Popp als geheim wapen om op verrassende wijze de Engelsen te kunnen verslaan. Bekijk ook Fatima Moreira kritisch op Oranje Leeuwinnen: "Poppetjes niet op de juiste plaats" Bekijk deze video » Carrière van Sarina Wiegman zeer succesvol: "Ongelooflijk trots op de Engelse voetbalsters" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing om 17.25 uur, live registratie begint om 18.00 uur. Het EK voetbal voor vrouwen loopt tegen zijn einde en dan hebben we natuurlijk de finale om het toernooi af te sluiten. De Engelse vrouwen van Sarina Wiegman nemen het op tegen Duitsland. Ook online bij een livestream via Gids.tv.

Coming home
Net als vorig jaar op het EK voetbal voor mannen hopen vele Engelse voetbalsupporters ook in het vrouwentoernooi op een "homecoming". Het lijkt er op dat dit onder leiding van de Nederlandse coach Sarina Wiegman dit jaar ook echt kan gebeuren. Op papier is het elftal van Wiegman de betere. In de praktijk moet dat nu gaan blijken.

Popp
De Duitse dames wonnen in de halve finale op knappe wijze van titelfavoriet Frankrijk met 2-1. De underdog van deze finale verloor overigens nog geen wedstrijd op dit toernooi en heeft spits Popp als geheim wapen om op verrassende wijze de Engelsen te kunnen verslaan.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV