Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Reizen Waes Wereldsteden: Los Angeles

Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering van de set gloednieuwe reizen van Tom Waes neemt hij een duik in de City of Stars: Los Angeles. Tom Waes komt er in Los Angeles - of in het kort LA - achter dat de American Dream ook zijn keerzijde heeft. Alle fragmenten uit deze uitzending Reizen Waes Wereldsteden in Slab City: Peter laat zijn excentrieke kunst zien Bekijk deze video » Witte toeristenWaes bezoekt onder meer de armere wijken, waar je geen witte toerist tegenkomt. En even buiten de stad, in de Californische woestijn, ontmoet Waes ook nog eens heel wat mensen die het stadsleven ontvlucht zijn en een heel ander leven leiden, ver weg van de drukte van LA. Vreemde figurenLos Angeles is de tweede stad van de Verenigde Staten en dé Amerikaanse trekpleister voor allerlei dromers. Een stad waar alles kan en alles mogelijk is. In wijken als Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach of Downtown L.A. kan je de vreemdste figuren ontmoeten en avonturen beleven. Bekijk ook Reizen Waes Wereldsteden: Tom krijgt thee met schapenvet: ‘Niet te doen’ Bekijk deze video » Reizen Waes Wereldsteden: meisje van 6 jaar lost geblinddoekt Rubiks kubus op Bekijk deze video »
Uitzending :
Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de vierde aflevering van de set gloednieuwe reizen van Tom Waes neemt hij een duik in de City of Stars: Los Angeles. Tom Waes komt er in Los Angeles - of in het kort LA - achter dat de American Dream ook zijn keerzijde heeft.

Witte toeristen
Waes bezoekt onder meer de armere wijken, waar je geen witte toerist tegenkomt. En even buiten de stad, in de Californische woestijn, ontmoet Waes ook nog eens heel wat mensen die het stadsleven ontvlucht zijn en een heel ander leven leiden, ver weg van de drukte van LA.

Vreemde figuren
Los Angeles is de tweede stad van de Verenigde Staten en dé Amerikaanse trekpleister voor allerlei dromers. Een stad waar alles kan en alles mogelijk is. In wijken als Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach of Downtown L.A. kan je de vreemdste figuren ontmoeten en avonturen beleven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Reizen Waes


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV