Zien: Alberto Stegeman vanaf 14 augustus terug met Undercover in Nederland

Zien: Alberto Stegeman vanaf 14 augustus terug met Undercover in Nederland

Tuesday 2 August 2022 om 13:15

De 51-jarige Alberto Stegeman maakt vandaag bekend via Twitter dat de mensen thuis nog niet van hem af zijn. En de criminelen ook niet! Hij schrijft: "Mooi nieuws! Nieuwe afspraken gemaakt met Talpa. Undercover in Nederland gaat sowieso door tot en met 2024." En hij deelt een video, bekijk deze hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Alberto Stegeman</em> vanaf 14 augustus terug met <em>Undercover in Nederland</em> De 51-jarige Alberto Stegeman maakt vandaag bekend via Twitter dat de mensen thuis nog niet van hem af zijn. En de criminelen ook niet! Hij schrijft: "Mooi nieuws! Nieuwe afspraken gemaakt met Talpa. Undercover in Nederland gaat sowieso door tot en met 2024." En hij deelt een video, bekijk deze hieronder. Lees verder onder de video. 14 augustus nieuw seizoenHet nieuwe seizoen van het undercoverprogramma start op zondag 14 augustus op SBS6: "Daarover later meer", aldus Stegeman. Undercover in Nederland is sinds 2005 op de buis. De programmamakers gaan undercover op bezoek bij bedrijven of personen die mogelijk aan oplichting of andere illegale activiteiten doen en proberen hen zo te ontmaskeren. Bekijk hieronder het Twitterbericht van Stegeman.

14 augustus nieuw seizoen
Het nieuwe seizoen van het undercoverprogramma start op zondag 14 augustus op SBS6: "Daarover later meer", aldus Stegeman. Undercover in Nederland is sinds 2005 op de buis. De programmamakers gaan undercover op bezoek bij bedrijven of personen die mogelijk aan oplichting of andere illegale activiteiten doen en proberen hen zo te ontmaskeren. Bekijk hieronder het Twitterbericht van Stegeman.

Actuele video's

Meer actuele video's