Op1: Mart de Kruif legt manier van werken bij doden Al-Qaida-leider uit

Op1: Mart de Kruif legt manier van werken bij doden Al-Qaida-leider uit

Dinsdag 2 augustus 2022 om 22:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Mart de Kruif legt manier van werken bij doden <em>Al-Qaida-leider</em> uit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hij is al jaren een van de meest gezocht terreurleiders van de wereld, de leider van Al-Qaida. De VS heeft hem om het leven gebracht door een gerichte drone aanval. Mart de Kruif legt uit hoe de VS dit heeft aangepakt: "Je moet zijn hele leefpatroon in kaart brengen om zeker te weten dat je hem net gaat aanvallen op het moment dat hij theedrinkt met zijn vrouw." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Mart de Kruif legt manier van werken bij doden Al-Qaida-leider uit

Hij is al jaren een van de meest gezocht terreurleiders van de wereld, de leider van Al-Qaida. De VS heeft hem om het leven gebracht door een gerichte drone aanval. Mart de Kruif legt uit hoe de VS dit heeft aangepakt: "Je moet zijn hele leefpatroon in kaart brengen om zeker te weten dat je hem net gaat aanvallen op het moment dat hij theedrinkt met zijn vrouw."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's