Hans Kraay jr., Hélène Hendriks, Suse van Kleef in Op1: wordt Ajax of PSV Kampioen?

Hans Kraay jr., Hélène Hendriks, Suse van Kleef in Op1: wordt Ajax of PSV Kampioen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Hans Kraay jr., Hélène Hendriks, Suse van Kleef in <em>Op1</em>: wordt Ajax of PSV Kampioen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanaf vrijdag gaat voetbal weer beginnen, dan barst de strijd los in een nieuw seizoen van de Eredivisie. Het is de grote vraag wie er dit jaar kampioen wordt, Ajax of PSV. Hans Kraay jr., Hélène Hendriks en Suse van Kleef doen in Op1 een voorspelling, en de meningen zijn verdeeld. “Ik denk als Antony blijft en Gakpo gaat weg bij PSV, dat Ajax kampioen wordt”, aldus Kraay jr. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hans Kraay jr., Hélène Hendriks, Suse van Kleef in Op1: wordt Ajax of PSV Kampioen?

Vanaf vrijdag gaat voetbal weer beginnen, dan barst de strijd los in een nieuw seizoen van de Eredivisie. Het is de grote vraag wie er dit jaar kampioen wordt, Ajax of PSV. Hans Kraay jr., Hélène Hendriks en Suse van Kleef doen in Op1 een voorspelling, en de meningen zijn verdeeld. “Ik denk als Antony blijft en Gakpo gaat weg bij PSV, dat Ajax kampioen wordt”, aldus Kraay jr.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV