B&B Vol liefde: dames blij met Martijn die ze goed insmeert met zonnebrand

B&B Vol liefde: dames blij met Martijn die ze goed insmeert met zonnebrand

Donderdag 4 augustus 2022 om 11:43

In B&B Vol liefde pakken de dames even hun moment met Martijn, voordat hij met een nieuwe date op stap gaat. Hun achterkant moet nog worden ingesmeerd met zonnebrand, en daar kan Martijn natuurlijk goed bij assisteren. De vrouwen zijn enthousiast over zijn insmeer-skills. “Ik heb gewoon een luxeprobleem, maar ik geniet er met volle teugen van”, aldus Martijn. “En als ik mogelijkheden zie, dan pak ik ze maar gewoon. Want waarom niet, daar zijn we hier voor.”

Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: dames blij met Martijn die ze goed insmeert met zonnebrand In B&B Vol liefde pakken de dames even hun moment met Martijn, voordat hij met een nieuwe date op stap gaat. Hun achterkant moet nog worden ingesmeerd met zonnebrand, en daar kan Martijn natuurlijk goed bij assisteren. De vrouwen zijn enthousiast over zijn insmeer-skills. “Ik heb gewoon een luxeprobleem, maar ik geniet er met volle teugen van”, aldus Martijn. “En als ik mogelijkheden zie, dan pak ik ze maar gewoon. Want waarom niet, daar zijn we hier voor.” Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol liefde: dames blij met Martijn die ze goed insmeert met zonnebrand

Actuele video's

Meer actuele video's