NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: NOS Studio Sport Eredivisie

NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Eredivisie is terug! Vrijdag begint de vaderlandse competitie met een wedstrijd tussen Sparta en sc Heerenveen. Een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd en een voorbeschouwing op de rest van het weekend is bij NOS Studio Sport Eredivisie te zien. Talkshow-formatSinds 2016 heeft de vrijdag editie van Studio Sport Eredivisie een talkshow format, waarbij presentator Henry Schut met twee of drie analisten het weekend voorbespreekt en de samenvatting en reacties na de wedstrijd toont. Drie seizoenenDe komende drie seizoenen blijven de uitgebreide samenvatting van de Eredivisie te zien bij de NOS. Dat betekent dat op vrijdag, zaterdag en zondag de NOS blijft uitzenden. Het bord op schoot blijft dus nog wel even staan. Bekijk ook Burak Yilmaz naar Fortuna Sittard: Bekijk de spectaculaire presentatievideo Bekijk deze video » Zien: Guus Til maakt gevoelige overstap van Feyenoord naar PSV (video) Bekijk deze video » Arne Slot over nieuwe seizoen Feyenoord: "Selectie samenstellen is cruciaal" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Eredivisie is terug! Vrijdag begint de vaderlandse competitie met een wedstrijd tussen Sparta en sc Heerenveen. Een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd en een voorbeschouwing op de rest van het weekend is bij NOS Studio Sport Eredivisie te zien.

Talkshow-format
Sinds 2016 heeft de vrijdag editie van Studio Sport Eredivisie een talkshow format, waarbij presentator Henry Schut met twee of drie analisten het weekend voorbespreekt en de samenvatting en reacties na de wedstrijd toont.

Drie seizoenen
De komende drie seizoenen blijven de uitgebreide samenvatting van de Eredivisie te zien bij de NOS. Dat betekent dat op vrijdag, zaterdag en zondag de NOS blijft uitzenden. Het bord op schoot blijft dus nog wel even staan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport Eredivisie


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV