B&B Vol liefde gemist? Hans is nog niet klaar voor een nieuwe liefde

B&B Vol liefde gemist? Hans is nog niet klaar voor een nieuwe liefde

Zaterdag 6 augustus 2022 om 09:52

<em>B&amp;B Vol liefde</em> gemist? <em>Hans</em> is nog niet klaar voor een nieuwe liefde Natascha heeft een duidelijke mening over de valkuilen in het liefdesleven van Hans, maar Hans stelt die mening wel op prijs. Het kwartje is bij hem dan ook gevallen dat er snel wat dingen moeten veranderen. Tegelijkertijd betekent dit ook dat de liefde er met Natascha er op dit moment niet in lijkt te zitten. Is Hans eigenlijk wel klaar voor een nieuwe liefde in zijn leven? B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol liefde gemist? Hans is nog niet klaar voor een nieuwe liefde

Natascha heeft een duidelijke mening over de valkuilen in het liefdesleven van Hans, maar Hans stelt die mening wel op prijs. Het kwartje is bij hem dan ook gevallen dat er snel wat dingen moeten veranderen. Tegelijkertijd betekent dit ook dat de liefde er met Natascha er op dit moment niet in lijkt te zitten. Is Hans eigenlijk wel klaar voor een nieuwe liefde in zijn leven?

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's