B&B Vol liefde gemist? Hans is nog niet klaar voor een nieuwe liefde

B&B Vol liefde gemist? Hans is nog niet klaar voor een nieuwe liefde

<em>B&amp;B Vol liefde</em> gemist? <em>Hans</em> is nog niet klaar voor een nieuwe liefde Natascha heeft een duidelijke mening over de valkuilen in het liefdesleven van Hans, maar Hans stelt die mening wel op prijs. Het kwartje is bij hem dan ook gevallen dat er snel wat dingen moeten veranderen. Tegelijkertijd betekent dit ook dat de liefde er met Natascha er op dit moment niet in lijkt te zitten. Is Hans eigenlijk wel klaar voor een nieuwe liefde in zijn leven? B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending B&B Vol Liefde-Natasja oneens met de spelregels op de golfbaan: "Als je zo wil winnen" Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Natasja krijgt geen hoogte van Jos en dat frustreert haar Bekijk deze video » Vrijdag in B&B Vol Liefde: Richard wil dat 'koningin' Maureen vertrekt Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-Richard lucht z'n hart bij broertje Arnold: "Ik zit even in een dipje" Bekijk deze video » B&B Vol liefde gemist? B&B eigenaar Natasja in shock na vertrekwens Jos Bekijk deze video » B&B Vol liefde gemist? Menno emotioneel na plotseling vertrek van Jos Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde gemist? Hans is nog niet klaar voor een nieuwe liefde

Natascha heeft een duidelijke mening over de valkuilen in het liefdesleven van Hans, maar Hans stelt die mening wel op prijs. Het kwartje is bij hem dan ook gevallen dat er snel wat dingen moeten veranderen. Tegelijkertijd betekent dit ook dat de liefde er met Natascha er op dit moment niet in lijkt te zitten. Is Hans eigenlijk wel klaar voor een nieuwe liefde in zijn leven?

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV