Love Island gemist? Imen is helemaal klaar met Merijn na pijnlijke bekentenis

Love Island gemist? Imen is helemaal klaar met Merijn na pijnlijke bekentenis

Hoewel steeds meer koppels de liefde vinden in Love Island, wil dat niet bij iedereen even goed lukken. Merijn is tijdens het kampvuurmoment duidelijk geweest dat hij alleen een vriendschappelijke klik heeft met Imen. De bekentenis van Merijn komen hard aan bij Imen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Love Island</em> gemist? <em>Imen</em> is helemaal klaar met <em>Merijn</em> na pijnlijke bekentenis Hoewel steeds meer koppels de liefde vinden in Love Island, wil dat niet bij iedereen even goed lukken. Merijn is tijdens het kampvuurmoment duidelijk geweest dat hij alleen een vriendschappelijke klik heeft met Imen. De bekentenis van Merijn komen hard aan bij Imen. Tekst gaat verder onder de video. Imen is klaar met MerijnVolgens Merijn kunnen ze uiteraard nog wel vrienden blijven, maar daar zit Imen totaal niet op te wachten. Zij is helemaal klaar met hem: "Denkt hij nou echt dat ik nog vrienden wil zijn, echt bullshit! Het is nu gewoon klaar, punt uit." Bekijk de video van Love Island hierboven. Love Island is nu te zien op Videoland. Bekijk ook Love Island: Jotti wil niet praten over affaire met Wesley Sneijder, "dat is wel klaar" Bekijk deze video » Merijn zet Imen in het zonnetje op Love Island: ‘Dit blijft me altijd bij’ Bekijk deze video »
Amusement :
Love Island gemist? Imen is helemaal klaar met Merijn na pijnlijke bekentenis

Imen is klaar met Merijn
Volgens Merijn kunnen ze uiteraard nog wel vrienden blijven, maar daar zit Imen totaal niet op te wachten. Zij is helemaal klaar met hem: "Denkt hij nou echt dat ik nog vrienden wil zijn, echt bullshit! Het is nu gewoon klaar, punt uit."

Bekijk de video van Love Island hierboven. Love Island is nu te zien op Videoland.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV