Rob Goossens in RTL Boulevard: 'RTL4 doet het erg goed met zomerprogrammering' (video)

Rob Goossens in RTL Boulevard: 'RTL4 doet het erg goed met zomerprogrammering' (video)

Rob Goossens in <em>RTL Boulevard</em>: 'RTL4 doet het erg goed met zomerprogrammering' (video) De tijd dat je zomers de televisie beter op zwart kunt laten omdat het herhaling op herhaling is, dat is voorbij. Omroepen steken steeds meer tijd en geld in een stevige zomerprogrammering en dat werpt z'n vruchten af. Rob Goossens vertelde in RTL Boulevard: 'Dat is eigenlijk gebeurd sinds 2020, het rampjaar, waarin de sportevenementen niet doorgingen en het bar en boos was.' Volgens Goossens doet ook huiszender RTL4 het niet slecht. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Terugblik Pride Amsterdam in RTL Boulevard: 'Kleur en liefde' (video) Bekijk deze video » Eric de Munck in RTL Boulevard over film Thirteen Lives: 'Puntje van mijn stoel' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Jaimie Vaes onverwachts weer verliefd: 'Het is zo gelopen' Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Reden relatiebreuk Kim Kardashian en Pete Davidson onrealistisch' (video) Bekijk deze video » Natasja en René Froger gaan verhuizen: '28 jaar herinneringen zijn daar' (video) Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens in RTL Boulevard: 'RTL4 doet het erg goed met zomerprogrammering' (video)

De tijd dat je zomers de televisie beter op zwart kunt laten omdat het herhaling op herhaling is, dat is voorbij. Omroepen steken steeds meer tijd en geld in een stevige zomerprogrammering en dat werpt z'n vruchten af. Rob Goossens vertelde in RTL Boulevard: 'Dat is eigenlijk gebeurd sinds 2020, het rampjaar, waarin de sportevenementen niet doorgingen en het bar en boos was.' Volgens Goossens doet ook huiszender RTL4 het niet slecht.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV