Zien: Chaos na gevecht in Handhavers en overtreders

Zien: Chaos na gevecht in Handhavers en overtreders

Zien: Chaos na gevecht in <em>Handhavers en overtreders</em> In dit programma mogen we meelopen met ordehandhavers in heel Nederland, die de meest uiteenlopende situaties voor de kiezen krijgen. Hoe gaan ze met wetsovertreders om, wat zijn de reacties van de mensen die ze aanspreken en hoe lopen de situaties af? Dat zie je in Handhavers & Overtreders. Bekijk de promo van vanavond hierboven. Het nieuwe programma Handhavers & Overtreders is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Handhavers & Overtreders terugkijken bij Gids.tv.
Zondag 7 augustus 2022 om 15:12

In dit programma mogen we meelopen met ordehandhavers in heel Nederland, die de meest uiteenlopende situaties voor de kiezen krijgen. Hoe gaan ze met wetsovertreders om, wat zijn de reacties van de mensen die ze aanspreken en hoe lopen de situaties af? Dat zie je in Handhavers & Overtreders. Bekijk de promo van vanavond hierboven.

Het nieuwe programma Handhavers & Overtreders is vanaf dinsdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Handhavers & Overtreders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's