Nikkie de Jager viert haar vrijgezellenfeest: bekijk hier de beelden (Shownieuws)

Nikkie de Jager viert haar vrijgezellenfeest: bekijk hier de beelden (Shownieuws)

Maandag 8 augustus 2022 om 12:02

Nikkie de Jager stapt binnenkort in het huwelijksbootje met haar geliefde Dylan, dus traditiegetrouw wordt er een vrijgezellenfeest georganiseerd. De Youtuber heeft op social media beelden geplaatst van haar feestje, samen met haar verloofde werd ze verrast. Onder anderen Ellie Lust, Jeroen Kijk in de Vegte en Patrick Martens waren bij het vrijgezellenfeest aanwezig, dat onder anderen met sushi in Amsterdam en in een hotel in Rotterdam werd gevierd.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nikkie de Jager</em> viert haar vrijgezellenfeest: bekijk hier de beelden (<em>Shownieuws</em>) Nikkie de Jager stapt binnenkort in het huwelijksbootje met haar geliefde Dylan, dus traditiegetrouw wordt er een vrijgezellenfeest georganiseerd. De Youtuber heeft op social media beelden geplaatst van haar feestje, samen met haar verloofde werd ze verrast. Onder anderen Ellie Lust, Jeroen Kijk in de Vegte en Patrick Martens waren bij het vrijgezellenfeest aanwezig, dat onder anderen met sushi in Amsterdam en in een hotel in Rotterdam werd gevierd. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's