Nikkie de Jager viert haar vrijgezellenfeest: bekijk hier de beelden (Shownieuws)

Nikkie de Jager viert haar vrijgezellenfeest: bekijk hier de beelden (Shownieuws)

Nikkie de Jager stapt binnenkort in het huwelijksbootje met haar geliefde Dylan, dus traditiegetrouw wordt er een vrijgezellenfeest georganiseerd. De Youtuber heeft op social media beelden geplaatst van haar feestje, samen met haar verloofde werd ze verrast. Onder anderen Ellie Lust, Jeroen Kijk in de Vegte en Patrick Martens waren bij het vrijgezellenfeest aanwezig, dat onder anderen met sushi in Amsterdam en in een hotel in Rotterdam werd gevierd.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nikkie de Jager</em> viert haar vrijgezellenfeest: bekijk hier de beelden (<em>Shownieuws</em>) Nikkie de Jager stapt binnenkort in het huwelijksbootje met haar geliefde Dylan, dus traditiegetrouw wordt er een vrijgezellenfeest georganiseerd. De Youtuber heeft op social media beelden geplaatst van haar feestje, samen met haar verloofde werd ze verrast. Onder anderen Ellie Lust, Jeroen Kijk in de Vegte en Patrick Martens waren bij het vrijgezellenfeest aanwezig, dat onder anderen met sushi in Amsterdam en in een hotel in Rotterdam werd gevierd. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nikkie de Jager vertelt over haar cosmetische ingrepen: "Ik maak er geen geheim van" Bekijk deze video » Nikkie de Jager over haar seksleven: "Ga ik dit vertellen op het internet?" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV