Steven Brunswijk in RTL Boulevard: 'Yvonne Coldewijer had ons gewoon moeten sms'en'

Steven Brunswijk in RTL Boulevard: 'Yvonne Coldewijer had ons gewoon moeten sms'en'

Maandag 8 augustus 2022 om 19:48

Yvonne Coldeweijer dacht zondagavond de zoveelste BN'er op vreemdgaan te betrappen. Maar dat bleek even anders te liggen.

Lees verder onder de video.

Steven Brunswijk in <em>RTL Boulevard</em>: 'Yvonne Coldewijer had ons gewoon moeten sms'en' Yvonne Coldeweijer dacht zondagavond de zoveelste BN'er op vreemdgaan te betrappen. Maar dat bleek even anders te liggen. Lees verder onder de video. Hoor en wederhoorOp haar juicekanaal deelde ze een video waarop comedian Steven Brunswijk op de Pride in Amsterdam heftig tongzoent met iemand anders dan zijn echtgenote Ayla. Hoewel het beeldmateriaal er niet om liegt, blijkt de vork toch totaal anders in de steel te zitten. 'Als Yvonne mij gewoon een berichtje had gestuurd, was er niks aan de hand geweest. (...) Een echte journalist past hoor en wederhoor toe. (...) Wij zijn geen traditioneel stel.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
Steven Brunswijk in RTL Boulevard: 'Yvonne Coldewijer had ons gewoon moeten sms'en'

Hoor en wederhoor
Op haar juicekanaal deelde ze een video waarop comedian Steven Brunswijk op de Pride in Amsterdam heftig tongzoent met iemand anders dan zijn echtgenote Ayla. Hoewel het beeldmateriaal er niet om liegt, blijkt de vork toch totaal anders in de steel te zitten. 'Als Yvonne mij gewoon een berichtje had gestuurd, was er niks aan de hand geweest. (...) Een echte journalist past hoor en wederhoor toe. (...) Wij zijn geen traditioneel stel.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's