VTBL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VTBL gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Voetbaltalkshow VTBL

VTBL gemist? Bekijk hier de hele uitzending De voetbaltalkshow VTBL is terug van weggeweest. Na het mislukte avontuur van Humberto Tan met hetzelfde programma is het nu de beurt aan Frank Evenblij en Simon Zijlemans om het te proberen. Eén avondFrank Evenblij en Simon Zijlemans hebben beide één avond om de talkshow te leiden. In de show zal het natuurlijk over de Eredivisie gaan, maar ook over de Europese competities en het interlandvoetbal. BoskampEen heel aantal vaste analisten zullen gedurende het programma aanschuiven. De meest opvallende naam in het rijtje is Jan Boskamp - graag geziende gast bij Veronica Inside en haar voorgangers - die dus nu regelmatig bij RTL aan tafel schuift. Verder zien we onder meer Theo Janssen, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, meestervoorspeller Aad de Mos en Ron Vlaar in het rijtje terug. :[broadcast:videos](ids:"422499,339012" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
VTBL gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De voetbaltalkshow VTBL is terug van weggeweest. Na het mislukte avontuur van Humberto Tan met hetzelfde programma is het nu de beurt aan Frank Evenblij en Simon Zijlemans om het te proberen.

Eén avond
Frank Evenblij en Simon Zijlemans hebben beide één avond om de talkshow te leiden. In de show zal het natuurlijk over de Eredivisie gaan, maar ook over de Europese competities en het interlandvoetbal.

Boskamp
Een heel aantal vaste analisten zullen gedurende het programma aanschuiven. De meest opvallende naam in het rijtje is Jan Boskamp - graag geziende gast bij Veronica Inside en haar voorgangers - die dus nu regelmatig bij RTL aan tafel schuift. Verder zien we onder meer Theo Janssen, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, meestervoorspeller Aad de Mos en Ron Vlaar in het rijtje terug.

:[broadcast:videos](ids:"422499,339012" title:"Bekijk ook")

Bekijk hier alle video's en artikelen van VTBL


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV