Boeren, bijbels en beauties gemist? 'Nee' komt niet voor in zijn woordenboek

Boeren, bijbels en beauties gemist? 'Nee' komt niet voor in zijn woordenboek

In de realityserie Boeren, bijbels en beauties zien we het dorp Spakenburg. Hier wonen o.a. boeren en marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. Het leven van een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners wordt vastgelegd, zo ook de beelden van deze heren. Het woord 'nee' komt blijkbaar niet voor in het woordenboek van deze meneer... Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder.

Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Boeren, bijbels en beauties</em> gemist? 'Nee' komt niet voor in zijn woordenboek In de realityserie Boeren, bijbels en beauties zien we het dorp Spakenburg. Hier wonen o.a. boeren en marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. Het leven van een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners wordt vastgelegd, zo ook de beelden van deze heren. Het woord 'nee' komt blijkbaar niet voor in het woordenboek van deze meneer... Bekijk het fragment van Boeren, bijbels en beauties hieronder. Boeren, bijbels en beauties is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boeren, bijbels en beauties terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV