Dochter Richard uit B&B Vol Liefde over vader en pril liefdesgeluk

Dochter Richard uit B&B Vol Liefde over vader en pril liefdesgeluk

In B&B Vol Liefde hangt er toch liefde in de lucht. Richard heeft het heel gezellig met Simone. Zijn dochter Demelza vertelt over het prille liefdesgeluk wat haar vader zo verdient na het overleden van haar moeder en zijn vrouw: "Juist heel mooi dat hij nu een nieuwe vrouw kan krijgen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Dochter <em>Richard</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> over vader en pril liefdesgeluk In B&B Vol Liefde hangt er toch liefde in de lucht. Richard heeft het heel gezellig met Simone. Zijn dochter Demelza vertelt over het prille liefdesgeluk wat haar vader zo verdient na het overleden van haar moeder en zijn vrouw: "Juist heel mooi dat hij nu een nieuwe vrouw kan krijgen." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dochter Richard uit B&B Vol Liefde over vader en pril liefdesgelukActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV