Grote brand in Harley-Davidsons-zaak: "120 motoren buiten gezet" (video)

Grote brand in Harley-Davidsons-zaak: "120 motoren buiten gezet" (video)

Grote brand in Harley-Davidsons-zaak: "120 motoren buiten gezet" (video) De grote brand die woensdag 10 augustus was uitgebroken in een zaak met motoren van Harley-Davidson aan de Hervensebaan in Den Bosch is onder controle. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven voor meer informatie. Flinke rookontwikkelingMaar liefst 120 motoren moesten uit voorzorg naar buiten gebracht worden. Er was enige tijd sprake van flinke rookontwikkeling. De brand zat ook in het dak van de dealer. Bekijk ook Bekijk de trailer van The Suicide Squad: 5 augustus in de bioscoop Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter en Nicol willen huis met zwembad en Harley museum Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De grote brand die woensdag 10 augustus was uitgebroken in een zaak met motoren van Harley-Davidson aan de Hervensebaan in Den Bosch is onder controle. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven voor meer informatie.

Flinke rookontwikkeling
Maar liefst 120 motoren moesten uit voorzorg naar buiten gebracht worden. Er was enige tijd sprake van flinke rookontwikkeling. De brand zat ook in het dak van de dealer.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV