Video: we zien Mark Rutte van een hele andere kant in Oostenrijks hotel

Video: we zien Mark Rutte van een hele andere kant in Oostenrijks hotel

Als we hem niet zien in de banken van de Tweede Kamer, dan zien we hem wel in zijn zwembroek in Oostenrijk, toch? Onze minister-president is gespot tijdens zijn vakantie.

Video: we zien <em>Mark Rutte</em> van een hele andere kant in <em>Oostenrijks hotel</em> Als we hem niet zien in de banken van de Tweede Kamer, dan zien we hem wel in zijn zwembroek in Oostenrijk, toch? Onze minister-president is gespot tijdens zijn vakantie. Balkon & telefoonIn de Alpen loopt onze premier gezellig in zijn zwembroek rond, maar heel ver is hij niet gekomen. Het schijnt dat hij niet veel meer heeft gezien dan zijn balkon en zijn telefoon. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Nieuwsuur gemist? Boeren reageren teleurgesteld op gesprek met Johan Remkes (video) Bekijk deze video » Mark Rutte biedt excuses aan voor 'stikstofkaartje': 'Dit heeft tot spanning geleid' (video) Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'Mark Rutte met Finse geliefde op vakantie in Oostenrijk' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Balkon & telefoon
In de Alpen loopt onze premier gezellig in zijn zwembroek rond, maar heel ver is hij niet gekomen. Het schijnt dat hij niet veel meer heeft gezien dan zijn balkon en zijn telefoon.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV