Zien: Robbie Williams verschijnt poedelnaakt tijdens interview

Zien: Robbie Williams verschijnt poedelnaakt tijdens interview

Robbie Williams legt een interview af via facetime, maar is mogelijk vergeten dat hij daarvoor ook daadwerkelijk op beeld verschijnt. Poedelnaakt ligt hij in een bed zonder airconditioning.

Zien: <em>Robbie Williams</em> verschijnt <em>poedelnaakt</em> tijdens interview Robbie Williams legt een interview af via facetime, maar is mogelijk vergeten dat hij daarvoor ook daadwerkelijk op beeld verschijnt. Poedelnaakt ligt hij in een bed zonder airconditioning. Naakt"Ik ben volledig naakt", vertelt hij tijdens het interview. Ook laat hij nog net zijn edele delen niet zien via facetime. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Bekijk optreden Charly Luske - Let me entertain you bij Tijd voor MAX Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Robbie Williams komt met nieuwe plaat: 'Ik kom met dansmuziek' Bekijk deze video » Jeroen van der Boom pakt zijn moment met nieuwe plaat: "Inspiratie van Robbie Williams" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Naakt
"Ik ben volledig naakt", vertelt hij tijdens het interview. Ook laat hij nog net zijn edele delen niet zien via facetime.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV