B&B Vol Liefde: ook moeder Martijn emotioneel als Simone naar huis gaat

B&B Vol Liefde: ook moeder Martijn emotioneel als Simone naar huis gaat

Martijn heeft in B&B Vol Liefde besloten om Simone naar huis te sturen. Ze hebben een goede band, maar er is geen sprake van echte liefde. Martijn heeft dit aan Simone verteld, maar nu moet hij dit ook nog vertellen aan zijn andere dates en zijn ouders. En met name zijn moeder wordt erg emotioneel, aangezien Simone en Martijns ouders heel erg goed met elkaar kunnen opschieten...

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: ook moeder Martijn emotioneel als Simone naar huis gaat Martijn heeft in B&B Vol Liefde besloten om Simone naar huis te sturen. Ze hebben een goede band, maar er is geen sprake van echte liefde. Martijn heeft dit aan Simone verteld, maar nu moet hij dit ook nog vertellen aan zijn andere dates en zijn ouders. En met name zijn moeder wordt erg emotioneel, aangezien Simone en Martijns ouders heel erg goed met elkaar kunnen opschieten... Bekijk de video van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Denise is vijfde date voor Hans in B&B Vol Liefde: ‘Eerste indruk is een pittige man’ Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Simone in tranen als Martijn haar naar huis stuurt Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: ook moeder Martijn emotioneel als Simone naar huis gaat

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV