Bekijk de eerste beelden van Mart Hoogkamer in I Want Your Song

Bekijk de eerste beelden van Mart Hoogkamer in I Want Your Song

Morgen is Mart Hoogkamer de hoofdgast in het programma I Want Your Song. In deze show komen singer-songwriters langs die proberen hun liedje te verkopen aan de zanger of zangeres. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en streamen via Spotify, klaar om de hitlijsten te bestormen. Bekijk een fragment van I Want Your Song met Mart hieronder.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk de eerste beelden van <em>Mart Hoogkamer</em> in <em>I Want Your Song</em> Morgen is Mart Hoogkamer de hoofdgast in het programma I Want Your Song. In deze show komen singer-songwriters langs die proberen hun liedje te verkopen aan de zanger of zangeres. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en streamen via Spotify, klaar om de hitlijsten te bestormen. Bekijk een fragment van I Want Your Song met Mart hieronder. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook I Want Your Song: Samantha Steenwijk wordt toegezongen door Ammar Bekijk deze video » I Want Your Song: Frank van Etten zingt liedje voor Samantha Steenwijk Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van Mart Hoogkamer in I Want Your SongActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV