Op1 gemist? Kolonel Han Bouwmeester over explosies op de Krim

Op1 gemist? Kolonel Han Bouwmeester over explosies op de Krim

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Kolonel <em>Han Bouwmeester</em> over explosies op de Krim Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 11 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Rusland en Oekraïne houden beide een rookgordijn in stand over de spraakmakende explosies op de Krim. Oekraïne heeft de explosies niet opgeëist, maar zegt wel de Krim te gaan bevrijden. Kolonel Han Bouwmeester ziet veranderingen: "Deze ontwikkelingen dwingen Rusland om hun troepen te gaan verdelen. Het laat zien dat Rusland alles op alles moet zetten, ook qua mankracht, om het bij elkaar te krijgen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Kolonel Han Bouwmeester over explosies op de Krim

Rusland en Oekraïne houden beide een rookgordijn in stand over de spraakmakende explosies op de Krim. Oekraïne heeft de explosies niet opgeëist, maar zegt wel de Krim te gaan bevrijden. Kolonel Han Bouwmeester ziet veranderingen: "Deze ontwikkelingen dwingen Rusland om hun troepen te gaan verdelen. Het laat zien dat Rusland alles op alles moet zetten, ook qua mankracht, om het bij elkaar te krijgen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV