Zien: Roxeanne Hazes geniet van eerste aflevering Beste Zangers

Zien: Roxeanne Hazes geniet van eerste aflevering Beste Zangers

Gisteren zagen we de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Roxeanne Hazes, die dit jaar meedoet aan het zangprogramma, genoot zelf ook van de uitzending. Ze deelt op Instagram beelden. Bekijk ze hieronder.

Zien: <em>Roxeanne Hazes</em> geniet van eerste aflevering <em>Beste Zangers</em> Gisteren zagen we de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen Beste Zangers. Roxeanne Hazes, die dit jaar meedoet aan het zangprogramma, genoot zelf ook van de uitzending. Ze deelt op Instagram beelden. Bekijk ze hieronder. Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roxeanne Hazes en Nielson over Beste Zangers: "Veel geluk gehad met elkaar" (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Artiesten komen aan in Sevilla en bewonderen de villa Bekijk deze video »
TV :
Zien: Roxeanne Hazes geniet van eerste aflevering Beste Zangers

Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering en de meest ontroerende fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV