Sietze en Erna in I Want Your Song over Hoogkamer: "Na Hazes Sr. ben jij de beste"

Sietze en Erna in I Want Your Song over Hoogkamer: "Na Hazes Sr. ben jij de beste"

Vanavond staat Mart Hoogkamer centraal in het SBS6-programa I Want Your Song. Het lied dat Mart aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en streamen via Spotify. Sietze en Erna, die een nummer hebben geschreven voor Mart, vinden hem na André Hazes Sr. de beste volkszanger. Zal dit de nieuwe single van Mart worden? Bekijk hieronder een fragment van I Want Your Song met het nummer van Sietze en Erna.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Sietze en Erna in <em>I Want Your Song</em> over <em>Hoogkamer</em>: &quot;Na Hazes Sr. ben jij de beste&quot; Vanavond staat Mart Hoogkamer centraal in het SBS6-programa I Want Your Song. Het lied dat Mart aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en streamen via Spotify. Sietze en Erna, die een nummer hebben geschreven voor Mart, vinden hem na André Hazes Sr. de beste volkszanger. Zal dit de nieuwe single van Mart worden? Bekijk hieronder een fragment van I Want Your Song met het nummer van Sietze en Erna. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook I Want Your Song: Samantha Steenwijk wordt toegezongen door Ammar Bekijk deze video » I Want Your Song: Frank van Etten zingt liedje voor Samantha Steenwijk Bekijk deze video »
TV :
Sietze en Erna in I Want Your Song over Hoogkamer: "Na Hazes Sr. ben jij de beste"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV