Alberto Stegeman over undercovervak: "Zitten op meer dan 100 jaar aan gevangenisstraf"

Alberto Stegeman over undercovervak: "Zitten op meer dan 100 jaar aan gevangenisstraf"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Bewapend met verborgen camera’s en een flinke portie lef brengt Alberto Stegeman al twintig seizoenen van Undercover in Nederland allerlei misstanden aan het licht. De afgelopen jaren heeft hij menig crimineel achter de tralies gekregen en dat houdt voorlopig niet op.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Alberto Stegeman</em> over <em>undercovervak</em>: &quot;Zitten op meer dan 100 jaar aan gevangenisstraf&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 12 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bewapend met verborgen camera’s en een flinke portie lef brengt Alberto Stegeman al twintig seizoenen van Undercover in Nederland allerlei misstanden aan het licht. De afgelopen jaren heeft hij menig crimineel achter de tralies gekregen en dat houdt voorlopig niet op. Tekst gaat verder onder de video. 100 jaar aan gevangenisstrafAlberto vertelt in Op1 dat zijn programma tot zeker 2024 door zal gaan: We zitten inmiddels op meer dan 100 jaar aan gevangenisstraf. We hebben een stuk of 80 mensen achter de tralies gekregen met alleen maar een camera. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Alberto Stegeman over undercovervak: "Zitten op meer dan 100 jaar aan gevangenisstraf"

100 jaar aan gevangenisstraf
Alberto vertelt in Op1 dat zijn programma tot zeker 2024 door zal gaan: We zitten inmiddels op meer dan 100 jaar aan gevangenisstraf. We hebben een stuk of 80 mensen achter de tralies gekregen met alleen maar een camera.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV