Hart van Nederland gemist? Dode man gevonden op recreatieterrein Erm

Hart van Nederland gemist? Dode man gevonden op recreatieterrein Erm

Zaterdag 13 augustus 2022 om 15:21

Op een recreatieterrein aan de Steenbakkersweg in het Drentse dorp Erm is zaterdagochtend het lichaam van een man gevonden. De politie doet momenteel onderzoek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Dode man</em> gevonden op recreatieterrein <em>Erm</em> Op een recreatieterrein aan de Steenbakkersweg in het Drentse dorp Erm is zaterdagochtend het lichaam van een man gevonden. De politie doet momenteel onderzoek. Tekst gaat verder onder de video. Buurvrouw reageertDagblad van het Noorden sprak een buurman van de overleden man. Volgens de buurman gaat het om een Pool van rond de 50 jaar oud. Volgens hem werd het slachtoffer vrijdagavond na zijn werk thuisgebracht, waarna er 'wat gebeurd' zou zijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Brandweerduikers vinden lichaam in water bij Maaskade in Venlo Bekijk deze video » Zien: Pakistaan zet prijs van 20 miljoen dollar op hoofd Geert Wilders Bekijk deze video »
Nieuws :

Buurvrouw reageert
Dagblad van het Noorden sprak een buurman van de overleden man. Volgens de buurman gaat het om een Pool van rond de 50 jaar oud. Volgens hem werd het slachtoffer vrijdagavond na zijn werk thuisgebracht, waarna er 'wat gebeurd' zou zijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's