Samenvatting Almería - Real Madrid (La Liga)

Samenvatting <em>Almería - Real Madrid</em> (La Liga) Regerend Spaans kampioen Real Madrid speelde zondagavond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op bezoek bij promovendus Almería. Op papier een eenvoudige klus, maar de realiteit bleek een stuk weerbarstiger. Almería kwam al in de zesde minuut op voorsprong en wist die lang vast te houden. Pas na 61 minuten prikte Lucas Vázquez de gelijkmaker binnen, waarna David Alaba met een schitterende vrije trap de bevrijdende (en winnende) 1-2 tegen de touwen werkte. Bekijk de samenvatting van Almería - Real Madrid hierboven. Bekijk ook Samenvatting Liverpool - Real Madrid (finale Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Real Madrid - Eintracht Frankfurt (UEFA Super Cup) Bekijk deze video »
Voetbal :
Maandag 15 augustus 2022 om 08:23

Regerend Spaans kampioen Real Madrid speelde zondagavond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op bezoek bij promovendus Almería. Op papier een eenvoudige klus, maar de realiteit bleek een stuk weerbarstiger. Almería kwam al in de zesde minuut op voorsprong en wist die lang vast te houden. Pas na 61 minuten prikte Lucas Vázquez de gelijkmaker binnen, waarna David Alaba met een schitterende vrije trap de bevrijdende (en winnende) 1-2 tegen de touwen werkte.

Bekijk de samenvatting van Almería - Real Madrid hierboven.