De slimste mens: Maarten van Rossem over het geheim van goede friet

De slimste mens: Maarten van Rossem over het geheim van goede friet

Maarten van Rossem is dol op patat, zo vertelt hij in De slimste mens. Maar echt goede friet, dat is volgens de historicus nog niet zo makkelijk om te maken. “Dat is een heel geheim. Omdat de meeste friet waardeloos van kwaliteit is. Veel te groot, veel te dik, veel te slap. Koelt heel snel af en dan is er echt helemaal niets meer aan. Dan is het een straf om friet te eten.”

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slimste mens</em>: Maarten van Rossem over het geheim van goede friet Maarten van Rossem is dol op patat, zo vertelt hij in De slimste mens. Maar echt goede friet, dat is volgens de historicus nog niet zo makkelijk om te maken. “Dat is een heel geheim. Omdat de meeste friet waardeloos van kwaliteit is. Veel te groot, veel te dik, veel te slap. Koelt heel snel af en dan is er echt helemaal niets meer aan. Dan is het een straf om friet te eten.” Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. De slimste mens: beeldschone vrouwen willen selfie met Maarten van Rossem voor oma Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem werd uitgescholden voor lul: ‘Lollig moment’ Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV