René van der Gijp in Vandaag Inside over Dries Roelvink: "Dat is een krankzinnige"

René van der Gijp in Vandaag Inside over Dries Roelvink: "Dat is een krankzinnige"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp heeft gekeken naar een video van Dries Roelvink waarin hij in een restaurant zit samen met Ruud Gullit. De voetbal analist heeft geen goed woord over voor de zanger.

René van der Gijp in <em>Vandaag Inside</em> over <em>Dries Roelvink</em>: &quot;Dat is een krankzinnige&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp heeft gekeken naar een video van Dries Roelvink waarin hij in een restaurant zit samen met Ruud Gullit. De voetbal analist heeft geen goed woord over voor de zanger. Krankzinnig"Dat is een krankzinnige", aldus René na het kijken van de video én het optreden van Dries tijdens talkshow Op1. Toch bewondert René de man ook: "Iedere vraag aan hem draait hij zo dat het na vijf seconde over hem gaat." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Krankzinnig
"Dat is een krankzinnige", aldus René na het kijken van de video én het optreden van Dries tijdens talkshow Op1. Toch bewondert René de man ook: "Iedere vraag aan hem draait hij zo dat het na vijf seconde over hem gaat."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV