Chris Woerts heeft politiek nieuws in Vandaag Inside: "Femke Halsema wil tweede termijn"

Chris Woerts heeft politiek nieuws in Vandaag Inside: "Femke Halsema wil tweede termijn"

Donderdag 18 augustus 2022 om 08:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chris Woerts</em> heeft politiek nieuws in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Femke Halsema wil tweede termijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 17 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts blijkt van alle markten thuis, want hij komt nu zelfs met politiek nieuws in Vandaag Inside. En het is niet het minste nieuws: "Femke Halsema wil een tweede termijn als burgemeester van Amsterdam." Blijkbaar is iedereen - lees: de fractie van GroenLinks - erg tevreden over het functioneren van Halsema, hoewel hier vraagtekens bij geplaatst kunnen worden. Uit de stad zelf komen namelijk regelmatig andere geluiden... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Chris Woerts blijkt van alle markten thuis, want hij komt nu zelfs met politiek nieuws in Vandaag Inside. En het is niet het minste nieuws: "Femke Halsema wil een tweede termijn als burgemeester van Amsterdam." Blijkbaar is iedereen - lees: de fractie van GroenLinks - erg tevreden over het functioneren van Halsema, hoewel hier vraagtekens bij geplaatst kunnen worden. Uit de stad zelf komen namelijk regelmatig andere geluiden...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's